چهارشنبه 08 بهمن 1404

افزایش سقف پرداخت تسهیلات بانکی واحد‌های تولیدی به ٩٠ هزار میلیارد ریال

  • 1401/03/27 - 19:22
  • - تعداد بازدید: 204
  • - تعداد بازدیدکننده: 204
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZJTb

افزایش سقف پرداخت تسهیلات بانکی واحد‌های تولیدی به ٩٠ هزار میلیارد ریال

یوسفی؛نماینده مردم اهواز،باوی،حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی از افزایش سقف پرداخت تسهیلات در قالب طرح توسعه و سرمایه در گردش به ٩٠ هزار میلیارد خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان''مجتبی یوسفی'' در دیدار با صنعتگران استان خوزستان در محل ساختمان خدمات فناوری و کسب و کار اهواز با اشاره افزایش سقف تسهیلات بانکی به واحد‌های تولیدی گفت : با رایزنی ها و تعاملی که با بانک ها صورت پذیرفت سقف پرداخت تسهیلات ٣٠ هزار میلیاردریال به ٩٠ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است .

نماینده مردم اهواز ، باوی ، حمیدیه و کارون در ادامه بیان داشت : با توجه به مشکلات تولید و تورمی که وجود دارد ، سعی ما بر این است که از محل تبصره ١٨ این افزایش پرداخت تسهیلات تا ١٢٠ هزار میلیارد ریال تحقق یابد و تأثیر گذار در تأمین سرمایه در گردش برای صنایع کوچک باشد .

وی در ادامه افزود: در برنامه ششم توسعه مقرر شده بود ٢۵ هزار مگاوات به شرکت برق کشور اضافه شود که این مهم محقق نشد ، اما عظم و اراده دولت سیزدهم با پیگیری شخص رئیس جمهور و وزارت صمت تحقق این امر است .

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,خوزستان,1-2-اخبار استاني,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 17940
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب