سه شنبه 27 مرداد 1405

در دیدار فرماندار گتوند با مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی عنوان شد: ایجاد اشتغال پایدار با رونق کسب و کارهای کوچک

  • 1405/05/25 - 15:13
  • - تعداد بازدید: 56
  • - تعداد بازدیدکننده: 43
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zbzi

در دیدار فرماندار گتوند با مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی عنوان شد: ایجاد اشتغال پایدار با رونق کسب و کارهای کوچک

یکی از محوری‌ترین موضوعی که نقش تعیین کننده‌ایی در ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان گتوند وجود دارد توجه ویژه به صنایع کوچک است به همین منظور حمایت همه‌ی مسئولان را طلب می‌کند.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های استان خوزستان، فرماندار گتوند صبح امروز در دیدار با مدیر عامل این شرکت با بیان مطلب فوق به ظرفیت‌های بسیار مطلوب برای سرمایه‌گذاری در گتوند اشاره کرد و گفت: چنانچه به پتانسیل‌ها و قابلیت‌های این شهرستان توجه ویژه‌ایی صورت گیرد می‌تواند مبدل به قطب صنعتی شود زیرا زمینه‌های لازم را دارد.

مهندس آقایی افزود: امروزه مسجل شده است هر چه قدر شرایط برای سرمایه‌گذاری فراهم شود به همان تناسب زمینه برای ایجاد اشتغال و دستیابی به عدالت اجتماعی فراهم تر خواهد شد.

وی ادامه داد: به همین دلیل سرمایه گذاری در صنایع کوچک ضمن محرومیت زدایی راه رسیدن به رفاه و عدالت اجتماعی را فراهم می‌نماید به همین دلیل ضرورت دارد که بیشترین توجه به این بخش صورت گیرد.

وی به شهرک‌های صنعتی و خسارات وارده به واحدهای صنعتی در اثر حملات دشمنان اشاره کرد و اظهار داشت: یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها بازگرداندن واحدهای آسیب دیده به چرخه‌ی تولید است و این مهم همت همه‌ی مسئولان را طلب می نماید.

فرماندار گتوند تاکید کرد: لازم است تمامی مسئولان با تمام توان برای رسیدگی به واحدهای صنعتی آسیب دیده تلاش نمایند تا آنان دوباره به مدار تولید باز گردانده شوند.

بر اساس این گزارش مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سخنان کوتاهی ضمن ابراز خیر مقدم با بیان اینکه ارزیابی دقیقی از واحدهای صنعتی آسیب دیده صورت پذیرفته است گفت: تمام تلاش برای بازگشت این واحدها به چرخه‌ی تولید است.

مهندس چنانی افزود: حمایت و کمک به واحدهای صنعتی و تولیدی علاوه بر اشتغال زایی مطمناً تاثیر مستقیمی بر مایحتاج مردم دارد، به گونه ایی که مهار تورم تنها با افزایش تولید میسر خواهد بود.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در خاتمه یادآور شد: تمام تلاش بر این است که این واحدهای تولیدی مجدد به چرخه تولید بازگردانده شوند به همین دلیل مسئولان با نگاه ویژه درصدد رونق یابی این واحدهای صنعتی و دیگر واحدهای آسیب دیده هستند.

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت راست,گروه اطلاع رسانی,گروه فراخوان
  • کد خبر : 40082
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب