شنبه 03 آذر 1403

در نشست هم اندیشی و بررسی مشکلات صنعت شمال خوزستان عنوان شد: کارآفرین ها ستون صنعت و تولید

  • 1403/02/29 - 10:12
  • - تعداد بازدید: 159
  • - تعداد بازدیدکننده: 155
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
  • /ZCue

در نشست هم اندیشی و بررسی مشکلات صنعت شمال خوزستان عنوان شد: کارآفرین ها ستون صنعت و تولید

باید همه ی تصمیم گیری‌ها در راستانی کمک به کارآفرینی در سطح کشور صورت گیرد زیرا کارآفرین ها ستون صنعت و تولید هستند.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی خوزستان، نماینده ی ویژه وزیر صمت که روز گذشته در نشست هم اندیشی بررسی مسایل و مشکلات حوزه صنعت شمال خوزستان که با حضور مدیرکل صمت، مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان، فرماندار دزفول، جمعی از مدیران محلی و صنعتگران و تولید کنندگان در سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد با بیان مطلب وفق به تسریع و تسهیل تخصیص ارز به واحدهای صنعتی اشاره کرد و گفت: همانگونه که تولیدکنندگان عزیز می دانند اگرچه ارز مورد نیاز صنعتگران را وزارت صمت تخصیص  می دهد اما تامین آن به عهده بانک مرکزی است.

دکتر گلشنی افزود: با تلاش هایی که در سطح ملی صورت گرفت امیدواریم در ماه‌های آینده روند تخصیص ارز به واحدهای صنعتی و صادرکنندگان به گونه ایی تسریع و تسهیل شود.

وی تکریم کارآفرینان و سرمایه گذاران را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: تکریم و حرمت کارآفرینان باید به یک فرهنگ تبدیل شود.

وی ادامه داد: برخی از مشکلات و مسایل سر راه واحدهای صنعتی و تولیدی توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت قابل حل هستند که با برنامه ریزی های صورت گرفته طی ماه‌های اخیر شناسایی شدند و مرتفع نمودن آنان در دستور کار گرفته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر وزارت صمت در تلاش است مسایلی که حل آنها به دست سایر دستگاه‌ها مرتفع می شود را نیز به طور جدی پیگیری و تا رفع کامل آنان دنبال کند.

نماینده ویژه وزیر صمت گفت: رسیدن به بالندگی در تولید نیازمند انسجام و هماهنگی میان همه دستگاه‌ها است.

وی در ادامه به ناترازی انرژی در واحدهای صنعتی کشور اشاره کرد و اظهار داشت: واحدهای صنعتی به ویژه واحدها پلیمری، فولادی و سیمانی کشور با مشکل ناترازی انرژی مواجه هستند که این ناترازی در شرکت‌ها و واحدهای صنعتی بزرگ مشکلات و صدمات فراوانی را حاصل می کند.

وی افزود: بعضی از صنایع در اثر ناترازی برق و هم چنین بالارفتن قیمت تعرفه‌های انرژی ضررهای بسیار هنگفتی دیدند که باید راهکاری برای رفع آن جستجو کرد.

وی اضافه کرد: باید به واحدهای صنعتی بزرگ برای احداث نیروگاه کمک شود تا آنان بتواند انرژی مورد نیاز خود را تامین کنند.

دکتر گلشنی در ادامه به محصولات تولیدی یکی از شرکت های تولیدی اشاره کرد و گفت: محصولات تولیدی شرکت مپنا از نظر کیفیت در ردیف تولیدهای جهانی قرار دارند.

وی ابراز خوشحالی کرد و گفت: بسیای از کارهای نشدنی در بخش صنعت به همت جوانان و اندیشمندان کشور عملیاتی و محقق شده که این نشان از ظرفیت‌های زیاد بخش صنعت ایران است.

بر اساس این گزارش فرماندار ویژه دزفول نیز در این نشست به واحدهای صنعتی و تولیدی دزفول اشاره کرد و گفت: دزفول با ۳۳۰ واحد صنعتی فعال از نظر تعداد واحدهای صنعتی دومین شهرستان خوزستان است.

دکتر خردمند افزود: در سال گذشته ۱۸ واحد صنعتی در دزفول احیا شد و به چرخه تولید بازگشت و این روند در سال جاری نیز به عنوان اولویت اصلی همچنان در دستور کار است.

فرماندار ویژه دزفول از سنگ اندازی برخی دستگاه‌ها در روند تولید و عدم صدور به موقع مجوزهای واحدهای صنعتی و تولیدی در دزفول ابراز گله کرد و گفت: توسعه بخش‌های مختلف زنجیره‌های تولیدی فعال در دزفول بی وقفه ادامه دارد و انتظار از دستگاه‌ها همراهی و تسهیل صدور مجوزهای لازم است.

وی به ناترازی انرژی و اعمال خاموشی در واحدهای صنعتی اشاره کرد و گفت: نصب کنتورهای هوشمند در واحدهای صنعتی دزفول آغاز شده است که با تکمیل آن قطعی برق بر اساس مصرف واحدها صنعتی خواهد بود.

بر اساس این گزارش صنعتگران، تولیدکنندگان و اصناف شهرهای شمال خوزستان که در نشست هم اندیشی و بررسی مسایل و مشکلات حوزه ی صنعت شمال خوزستان حضور داشتند مسائل و مشکلات خود را در ارتباط با مباحث ارزی، ناترازی انرژی، ناکافی بودن سوخت، مشکلات بیمه ایی، نامتعارف بودن مالیات، عدم وجود تعرفه ی مشخص برای دریافت مالیات و... بیان نمودند.

این گزارش می افزاید: مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان در این نشست وضعبت صنایع در منطقه ی شمال خوزستان را مورد ارزیابی قرار داد وگفت: شمال خوزستان از نظر شاخص‌های صنعتی، معدنی و تجاری جزو مناطق بسیار با کیفیت است که استقرار صنایع بزرگ، کوچک و متوسط در این منطقه به نسبت سایر نقاط استان وضعیت مطلوبی دارند.

دکتر فلاح، تغییر وضعیت فرودگاه دزفول و تاثیر آن در صادرات اشاره کرد و اظهار داشت: به همت و عنایت ویژه دولت سیزدهم تبدیل فرودگاه دزفول به فرودگاه بین المللی عملیاتی شد که باید زیرساخت‌های صادراتی از جمله پایانه صادراتی در شمال خوزستان تقویت شود.

وی افزود: پایانه صادراتی دزفول هم اکنون ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که تلاش می‌شود این پایانه تا پایان سال جاری وارد مدار شود و مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی اضافه کرد: ااحداث پایانه صادراتی جدید در اندیمشک نیز مورد تصویب قرار گرفت که اخذ مجوزهای لازم برای فعال سازی این پایانه نیز در سازمان توسعه تجارت با جدیت دنبال خواهد شد.

وی قطع برق در فصول گرم را یکی از معضلات و چالش‌های واحدهای صنعتی استان دانست و گفت: ایجاد واحدهای نیروگاهی در واحدهای صنعتی بزرگ استان در دستور کار قرار گرفت و ساخت نیروگاه یک هزار مگاواتی در سه واحد صنعتی خوزستان آغاز شده است.

بر اساس این گزارش مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان نیز در این نشست به لزوم واگذاری زمین‌های صنعتی به سرمایه گذاران واقعی اشاره کرد و گفت: خلع ید اراضی بدون اقدام در شهرک‌های صنعتی به ویژه در شهرستان‌های تقاضا محور با جدیت در حال پیگیری است.

مهندس مهدی پور افزود: ۶۰۰ پرونده در کمیته پایش خوزستان مورد بررسی و دقت نظر دقیق برای واگذاری مجدد انجام شده است تا این اراضی در شهرستان‌هایی که متقاضی محور هستند به سرمایه گذاران واقعی واگذار شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان، تامین گاز مورد نیاز تولیدکنندگان را مهمترین چالش برخی شهرک‌های صنعتی استان عنوان کرد و گفت: اجرا و تکمیل شبکه انتقال گاز به شهرک صنعتی شماره ۴ دزفول از دغدغه‌های جدی است که این موضوع به عنوان اولویت در حال پیگیری است.

وی افزود: ناحیه صنعتی ۲۲ بهمن اهواز و شهرک صنعتی شماره ۴ دزفول از جمله شهرک ها و نواحی صنعتی خوزستان هستند که شبکه داخلی گاز آنها اجرا ولی متاسفانه تاکنون انتقال گاز به آنها اجرایی نشده است.

وی اضافه کرد: طی هفته‌های اخیر با دستور و ورود جدی استاندار محترم خوزستان مشکل گاز ناحیه صنعتی ۲۲ بهمن اهواز رفع و عملیات اتصال این ناحیه به شبکه گاز پس از سال‌ها وقفه از سر گرفته شد.

وی ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدواریم مشکل انتقال گاز برای شهرک صنعتی شماره چهار دزفول نیز در اسرع وقت حل و عملیات اجرایی آن آغاز شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان، در ادامه به تصویب ایجاد شهرک صنعتی شماره پنج دزفول اشاره کرد و اظهار داشت: دزفول از جمله مناطق متقاضی محور است که علاقه مندان زیادی برای سرمایه گذاری صنعتی دارد و بر همین اساس احداث شهرک شماره 5 مصوب و در دستور کار قرار گرفت.

 وی یادآور شد: به دلیل نداشتن زمین صنعتی در این شهرستان و تکمیل ظرفیت تمام شهرک‌های صنعتی موجود، احداث پنجمین شهرک صنعتی در این شهرستان هدف گذاری شد و انشاالله در سال جاری عملیاتی خواهد شد.

وی در خاتمه گفت: فعال شدن شهرک صنعتی شماره پنج و توسعه شهرک صنعی شماره ۲ دزفول می تواند مشکل زمین برای سرمایه گذاری صنعتی در این شهرستان را به طور کامل رفع ‌کند.

بر اساس این گزارش صنعتگران و تولیدکنندگان در پایان نشست از زحمات و تلاش های دو سال اخیرا مدیران صمت و شرکت شهرک های صنعتی که باعث تحول بنیادی در زیر ساخت های شهرک های صنعتی شدند تقدیر و تشکر نمودند.

 

 

 

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت راست,گروه اطلاع رسانی,گروه فراخوان
  • کد خبر : 26655
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب