پنجشنبه 09 بهمن 1404

به دنبال توسعه داخلی شهرک‌های صنعتی هستیم

  • 1397/03/27 - 10:05
  • - تعداد بازدید: 101
  • - تعداد بازدیدکننده: 101
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zut
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان :

به دنبال توسعه داخلی شهرک‌های صنعتی هستیم

' اخلاق محمدیان ' اظهار کرد: به دنبال ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید نیستیم زیرا در شرایط موجود زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی استان مهیا است و دلیلی وجود ندارد تا هزینه‌های مضاعفی را با ایجاد شهرک‌های جدید بر دوش دولت بگذاریم.

0.111.khz.jpg

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: به دنبال توسعه داخلی شهرک‌های صنعتی هستیم زیرا در شهرک‌هایی که موجود هستند، زیرساخت‌ها مهیا است و کار توسعه داخلی هزینه کمتری برای دولت دارد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی خوزستان، ' اخلاق محمدیان ' اظهار کرد:  به دنبال ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید نیستیم زیرا در شرایط موجود زیرساخت‌های لازم برای سرمایه‌گذاری در شهرک‌های صنعتی استان مهیا است و دلیلی وجود ندارد تا هزینه‌های مضاعفی را با ایجاد شهرک‌های جدید بر دوش دولت بگذاریم.

محمدیان با بیان این‌که تعداد شهرک‌ها در خوزستان زیاد است، بیان کرد: خوزستان پس از استان اصفهان، دومین استان از نظر تعداد شهرک‌های صنعتی در کشور است و دلیل آن نیز به علت شرایط استان است. برای ایجاد یک شهرک باید حریم‌های مختلفی رعایت شود و این موضوع کار را برای ایجاد یک شهرک بزرگ و یکپارچه دشوار می‌کند. در برخی از شهرک‌های استان به دنبال آن هستیم تا شهرک را توسعه دهیم.

تجمیع شهرک‌های صنعتی در خوزستان امکان‌پذیر نیست

وی ادامه داد: بحث تجمیع شهرک‌های صنعتی در استان خوزستان امکان‌پذیر نیست زیرا شهرک‌ها مصوبه دولت هستند و همچنین با پراکندگی‌های مختلفی ایجاد شده‌اند و حریم‌های متعددی برای آن‌ها وجود دارد و به این دلایل امکان تجمیع شهرک‌های صنعتی در استان وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با اشاره به بحث ایجاد شهرک‌ها و نواحی صنعتی خصوصی در خوزستان، تصریح کرد: دولت به جهت کاهش بار مالی و برونسپاری برخی از فعالیت‌های خود، تمام قوانین و مقررات مرتبط با شهرک‌های صنعتی دولتی را برای شهرک‌های خصوصی نیز در نظر گرفته است. در این زمینه همه معافیت‌ها، بخشودگی‌های عوارض و... برای بخش خصوصی نیز در نظر گرفته شده است تا این بخش در بحث ایجاد نواحی صنعتی و شهرک‌ها ورود کند.

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,خوزستان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 599
کلمات کلیدی

تصاویر

تنظیمات قالب