یکشنبه 08 شهریور 1405

در بازدید تجار عراقی از چند واحد تولیدی در اهواز عنوان شد: ظرفیت‌های بسیار عالی صنعتی و تولیدی در خوزستان

  • 1405/06/05 - 15:34
  • - تعداد بازدید: 35
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZUDi

در بازدید تجار عراقی از چند واحد تولیدی در اهواز عنوان شد: ظرفیت‌های بسیار عالی صنعتی و تولیدی در خوزستان

ظرفیت های بسیار عالی صنعتی و تولیدی در سطح استان خوزستان وجود دارد که می‌تواند توسعه تبادلات اقتصادی و تجاری را دو چندان نماید.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی، رئیس هیات تجاری کشور عراق در حاشیه بازدید چند واحد تولید و صنعتی در شهرک 22 بهمن اهواز با بیان مطلب فوق به ضرورت گسترش روابط تجاری اشاره کرد و گفت: طی سال جاری چند هیات تجاری از استان‌های مختلف کشور عراق برای دیدن ظرفیت‌های تولید و صنعتی به استان خوزستان سفر کرده‌اند و این نشان از قابلیت‌های تولیدی صنعتگران ایران است.

اقای عبدالمیر حوشانی افزود: سفرهای مکرر تاجران و بازرگان عراقی دلالت بر آن دارد که اشتیاق آنان برای استفاده از محصولات ایرانی بسیار زیاد وجود دارد.وی افزود: آنچه موجب شده است که این اشتیاق برای روابط تجاری حاصل شود اینکه اقلام صنعتی و تولیدی در استان خوزستان ضمن آنکه از کیفیت بالایی برابر با استاندارهای بین المللی برخوردارند به لحاظ قیمیتی بسیار مناسب هستند.

بر اساس این گزارش سرپرست معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی خوزستان نیز در حاشیه‌ی این بازدید به سفرهای مکرر چندین هیات تجاری از مناطق مختلف عراق به خوزستان طی سال جاری اشاره کرد و گفت: امروز نیز در استمرار همان مراودات یک هیات متشکل از تجار و بازرگانان استان بصره به خوزستان سفر کرده است.

مهندس حمید رضا یونسی هدف از این بازدیدها را استفاده بیش از پیش واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی خوزستان از بازارهای بین المللی عنوان نمود و افزود: این سفرها در راستای تداوم تعاملات اقتصادی و معرفی ظرفیت‌های تولیدی خوزستان صورت گرفته است.

وی ادامه داد: پذیرش هیات‌های تجاری خارجی با هدف معرفی توانمندی‌های اقتصادی، صنعتی و تولیدی استان وارد مرحله جدیدی از فعالیت شده که می‌تواند نقش تعیین کننده‌ایی در افزایش و جهش تولید ایجاد نماید.

سرپرست معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی خوزستان در خاتمه به ترکیب هیات تجاری استان بصره عراق اشاره کرد و اظهار داشت: اعضای هیات عراقی از فعالان حوزه‌های صنعت و کشاورزی هستند و این تنوع می‌تواند زمینه توسعه همکاری‌های هدفمند و ایجاد ارتباطات پایدار اقتصادی میان فعالان دو طرف را فراهم کند.

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت راست,گروه اطلاع رسانی,گروه فراخوان
  • کد خبر : 40351
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب