پنجشنبه 01 آذر 1403

در جلسه ی شورای راهبردی فن بازارمنطقه ای استان خوزستان عنوان شد: بررسی عملکرد فن بازار منطقه ای استان خوزستان طی دو سال متوالی و تصویب برنامه های آتی

  • 1403/08/02 - 14:43
  • - تعداد بازدید: 80
  • - تعداد بازدیدکننده: 66
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Z5of

در جلسه ی شورای راهبردی فن بازارمنطقه ای استان خوزستان عنوان شد: بررسی عملکرد فن بازار منطقه ای استان خوزستان طی دو سال متوالی و تصویب برنامه های آتی

با تلاش تمامی دستگاه های ذیربط رتبه ی فن بازار منطقه ای استان صعود کرد و به موقعیت ممتاز ارتقاء یافت.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی خوزستان، معاون صنایع کوچک، در جلسه ی شورای راهبردی فن بازار منطقه ای استان خوزستان که روز گذشته با حضور همه ی اعضا در سالن اجتماعات شرکت شهرک های صنعتی خوزستان برگزار شده بود با بیان مطلب فوق ضمن تقدیر و تشکر از مدعوین به ضرورت تقویت نوآوری های بومی و اهمیت فن بازار اشاره کرد و گفت: به لحاظ اهمیتی که فن بازار در ساختار صنعتی و نوآوری دارد ریاست شورای راهبردی را استاندار محترم خوزستان به عهده دارد که در این جلسه جناب آقای دکتر مکوندی مدیرکل محترم  امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری خوزستان به نیابت از ایشان حضور دارند.

 

مهندس چنانی در ادامه با بیان اینکه شورای راهبردی نقش محوری و توسعه ایی در ساختار صنعتی دارد اضافه کرد: هدف گذاری شورای راهبردی فن بازار به سمت و سویی حرکت می کند که بناست اتفاقات نوآورانه ایی در حوزه ی صنایع رخ دهد.

 

وی تاکید کرد: آنچه می تواند به ارتقاء فن آوری در بازار کمک کند این است که برای ابداعات ونوآوری ها سرمایه گذاری وجود داشته باشد تا تجاری سازی صورت پذیرد.

 

بر اساس این گزارش مشاور در ادامه به ارائه ی گزارش عملکرد و چالش های پیش روی عملیاتی کردن فن بازار پرداخت و گفت: شاید برای بعضی از مخاطبان این سوال مطرح شود که اساساً فن بازار چه نقشی در معادلات صنعتی و اقتصادی ایفا خواهد نمود.

 

سرکار خانم مهندس میاحی افزود: فن بازار را می توان اینگونه تعریف کرد که ایده های نو و بکری است که صاحب یا صاحبان آن اقدام به فروش ایده ی خود می نمایند و یا آنکه سرمایه گذاری پیدا می کنند تا آن ایده عملیاتی و تجاری سازی  شود.

 

وی اضافه کرد: برنامه ریزی ها به گونه ایی صورت گرفت که ایده های نو به وسیله شرکت های دانش بینان انجام شود.

 

وی در ادامه با بیان اینکه شناسایی نیازهای اساسی بازار اصلی ترین ضرورت امروز صنایع است ادامه داد: بسیاری از واحدهای تولیدی به دستگاه های متعددی نیاز دارند که قابلیت ساخت آنان در استان وجود دارد اما به دلیل آنکه بازشناسی صورت نگرفته است غالبا از بیرون تهیه می شوند.

 

وی تاکید کرد: آنچه لازم است بدان توجه شود تجاری سازی نوآوری ها می باشد.

 

سرکار خانم مهندس میاحی در ادامه گزارش خود به انعقاد قراردادهای سال های 1401 و 1402 اشاره کرد و گفت: در سال 1400 رتبه ی استان خوزستان در بین استان های کشور در بخش فن آوری بازار 21 بوده است اما خوشبختانه در سال 1402 با انعقاد 30 قرارداد و عملیاتی کردن آنان رتبه ی استان به 7 صعود کرد و در تلاش هستیم تا در سال 1403 به رتبه ممتاز دست یابیم.

 

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اهواز  نیز در این نشست با انتقاد از شرکت های بزرگ و ادارات دولتی به کم توجهی به تولیدکنندگان اشاره کرد و گفت: بسیاری از تولیدکنندگان استان برای آنکه بتوانند اقلام خود را به ادارات و دستگاه ی استان بفروشند محصولات خود را به دیگر استان ها منتقل می کنند و از آنجا به خریداران استان می فروشند.

 

دکتر ملک محمدی در ادامه افزود: استانداری لازم است از قدرت حاکمیتی خود  برای این منظور استفاده نماید تا ادارات و دستگاه ها ملزم به خرید از تولیدکنندگان داخلی شوند.

 

وی تاکید کرد: مشکل اصلی تولیدکنندگان استان در برندسازی نیست بلکه اصلی ترین دغدغه های آنان فروش است زیرا دستگاه های اجرایی استان تمایل دارند اقلام مورد نیاز خود را از استان های دیگر وارد نمایند.

 

وی در ادامه افزود: کسب موفقیت و ارتقائ جایگاه فن بازار منطقه ای محصول زحمات شبانه روزی دست اندرکاران شرکت شهرک های صنعتی خوزستان است که جا دارد از تلاش های آنان تقدیر و تشکر شود.

 

این گزارش می افزاید در ادامه اعضا نقطه نظرات خود را بیان و مشکلات را مورد ارزیابی قرار دادند.

 

لازم به توضیح است در هر استان استاندار به عنوان رییس و مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی به عنوان نائب رییس فن بازار منطقه ای آن استان منصوب هستند.

 

 

 

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت راست,گروه اطلاع رسانی,گروه فراخوان
  • کد خبر : 29531
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب