در دیدار با معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان شد: تنوع گیاهان خوزستان شرایطی ایده آل برای تولید انواع دارو
تنوع بسیار فراوان و در حین حال مناسب گیاهان خوزستان شرایط ایده آل و منحصر به فردی را برای تولید انواع محصولات دارویی فراهم آورده است که می تواند در این زمینه نقش اساسی برای کشور داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی خوزستان، مدیر عامل این شرکت در دیدار با معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز و هیات همراه با بیان مطلب فوق به جلگه زرحیز خوزستان و شرایط اقلیمی و منابع مختلف آن اشاره کرد و گفت: شرایط اقلیمی و منابع مختلفی که در این استان زرخیر مهیاست می تواند کمک شایانی برای تهیه مواد اولیه داروهای مورد نیاز شرکت های داروسازی کشور فراهم آورد.
مهندس مهدی پور در ادامه به تاثیر وجود اراضی حاصلخیز در همجواری با سه ابر حوضه ی آبریز کارون بزرگ، کرخه و شاوور و هم چنین زهره و جراحی برای تولید گیاهان دارویی اشاره کرد و افزود: حوضه های آبریز خوزستان که بیش از 30 درصد آب های جاری کشور به آنان می ریزد قابلیت های منحصر به فردی برای کشت و تولید گیاهان دارویی فراهم کرده است.
وی در ادامه به شرایط سوق الجیشی و دیگر ظرفیت های استان برای امر صادرات به اقصا نقاط جهان اشاره کرد و اظهار داشت: وجود مرزهای زمینی، هوایی و به ویژه دریایی خود نشان از شرایط مناسب برای صادرات و تجاری سازی و حضور فعال در بازار های بین المللی دارد که باید این فرصت را مغتنم شمرد.
وی ادامه داد: تلاش شرکت شهرک های صنعتی خوزستان بر این است که زمینه های سرمایه گذاری برای بخش خصوصی در بهترین شکل ممکن و به سهولت و سریع مهیا شود.
مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خوزستان در ادامه به ایجاد ناحیه صنعتی تخصصی سلامت و دارویی به مساحت ۴۰ هکتار در جوار شهر جدید رامین اشاره کرد و گفت: در مصوبات سفر رییس جمهور شهید خدمت ناحیه صنعتی تخصصی سلامت و دارویی مورد تایید قرار گرفته است که در سال جاری با همت این شرکت و شرکت عمران شهر جدید رامین در شهرستان باوی ایجاد و راه اندازی خواهد شد.
بر اساس این گزارش معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز به ضرورت ایجاد شهرک دارویی در استان اشاره کرد و گفت: با مطالعاتی که در خصوص مواد اولیه داروها انجام شده است، در این استان شرایط بسیار مطلوبی برای کشت و تولید گیاهان دارویی وجود دارد.
دکتر مهدوی افزود: چنانچه با همکاری بخش خصوصی سرمایه گذاری در تولید گیاهان دارویی صورت پذیرد، می تواند هم تامین کننده مواد لازم جهت تولید دارو در سطح کشور باشد و هم ایجاد ارزش افزوده خوبی برای استان به همراه داشته باشد.
وی در خاتمه تاکید کرد: این امر مطمئنا بر ایجاد اشتغال در منطقه و محرومیت زدایی تاثیر بسزایی خواهد گذاشت.
این گزارش می افزاید: دکتر مخمل زاده ؛ رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اهواز توضیحات مبسوطی پیرامون مطالعات انجام شده برای شناسایی گیاهان دارویی و نقش هر کدام ارائه نمود.
نظر دهید