چهارشنبه 08 بهمن 1404

برگزاری پیش رویداد تخصصی ایده‌های استارتاپی در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی

  • 1398/11/28 - 12:30
  • - تعداد بازدید: 136
  • - تعداد بازدیدکننده: 136
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z8f8

برگزاری پیش رویداد تخصصی ایده‌های استارتاپی در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی

معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان گفت: پیش رویداد تخصصی ایده‌های استارتاپی در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان گفت:پیش رویداد تخصصی ایده‌های استارتاپی در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان؛ حسن چراغی با اشاره به اینکه سومین رویداد استارتاپ شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در اسفند ماه سال 98 برگزار می شود اظهار داشت: بر همین اساس دو کارگاه آموزشی با موضوع "ایده تا واقعیت استارتاپ" و "بوم مدل کسب و کار استارتاپ‌ها" برنامه‌ریزی و در تاریخ‌ ۲۶ و ۲۷ بهمن‌ماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد.

وی گفت: در این کارگاه‌ها که با هدف پیش رویداد تخصصی ایده‌های استارتاپی در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی و به منظور آشنایی بیشتر پژوهشگران و علاقمندان به مقوله استارتاپ برگزار گردید برای هر کدام از کارگاه‌ها حدود ۱۵۰ نفر از اساتید، دانشجویان، ایده‌پردازان و محققین حضور داشتند.

گفتنی است پس از برگزاری رویدادهای استارتاپ در حوزه ICTو صنعت و تجارت در تاریخ‌های 14 آبان‌ و 4 آذرماه، شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان در نظر دارد رویداد اصلی ایده‌های استارتاپی در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی را در تاریخ ۱۱ اسفندماه سال جاری با همکاری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار کند.

بر اساس این گزارش مشارکت در این رویداد برای کلیه دانش‌پژوهان و علاقمندان به صورت کاملا رایگان امکان پذیر است.

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,خوزستان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 9584
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب