شنبه 03 آذر 1403

به منظور هم اندیشی و تعامل با استان های دیگر صورت گرفت: بازدید مدیران خوزستان از خوشه ی صنعتی مبل و چوب ملایر

  • 1402/08/03 - 16:16
  • - تعداد بازدید: 297
  • - تعداد بازدیدکننده: 297
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zypd

به منظور هم اندیشی و تعامل با استان های دیگر صورت گرفت: بازدید مدیران خوزستان از خوشه ی صنعتی مبل و چوب ملایر

برای رونق بخشی به خوشه های صنعتی خوزستان هیأتی از مدیران ارشد استان به منظور هم اندیشی، تعامل و استفاده از تجارب موفق در خوشه سازی صنایع به شهر ملایر سفر کردند و از خوشه ی صنعتی مبل سازی و صنایع چوب بازدید نمودند.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی خوزستان، در این سفر که مشاورین استاندار محترم خوزستان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، مدیر کل کار و امور اجتماعی استان، مدیر کل تعاون روستایی، معاون سازمان جهاد کشاورزی ، مدیر کل امور روستایی و شوراها ، مدیر کل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان ، معاون شیلات استان ، فرماندار اندیمشک ، مدیر عامل و معاونین شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان را همراهی می کردند از شهرک صنعتی شماره ی 2 ملایر «صنایع مبل و چوب» و کارگاه های تولیدی بازدید به عمل آوردند.

مدیر عامل شرکت توفال کلاس تولید کننده ی مبل و صنایع چوب ضمن خوشامدگویی به بازدیدکنندگان گفت: صنایع مرتبط با چوب در ملایر از دیر باز وجود داشته است به طوری که بنده از پدر و پدربزرگ و آنان نیز از اجداد خود فرا گرفته اند.

استاد رضا زهره وند با نشان دادن کارهایی که با دست انجام شده بود افزود: به دلیل سابقه تاریخی که در این شهر وجود داشت دستگاه ها و ابزارهای مدرن به کمک شتافتند تا انجام فعالیت با سرعت بیشتر صورت پذیرد، در صورتی که اگر سابقه تاریخی وجود نداشت دستگاه ها و ابراز کارآیی نداشتند.

وی ادامه داد: کسب و کارها مطابق با ظرفیت و داشته های منطقه شکل می گیرند به عنوان مثال اگر در این منطقه چوب مرغوب و مناسب وجود نداشت قطعا صنایع دستی مرتبط با آن به وجود نمی آمد.

وی در ادامه به سابقه تاریخی و موقعیت جغرافیایی برای ایجاد زمینه های صنایع اشاره کرد و گفت: وجود چوب مرغوب موجب شد تا در صدها سال پیش هنرمندی اشیایی را درست کند و دیگران نیز از آن هنر بهره مند شدند تا جریانی شکل پذیرفت که هم اکنون در اختیار ما قرار گرفته است.

وی با نشان دادن یک کار منبتکاری شده ی بسیار زیبا که تماما با دست انجام شده بود اظهار داشت: این طرح که نهایت زیبایی را به همراه دارد بازمانده کاری ابتکاری اجداد ما است که اگر روی چوب مناسب نبود ماندگاری خود را از دست می داد.

وی اضافه کرد: وجود درختان گردو در این مناطق گرایش به صنایع دستی مرتبط با چوب را فراهم کرد که امروزه ملایر به عنوان یکی از قطب های این صنعت معروفیت دارد.

وی در پاسخ به سئوال یکی از مدیران که آیا آمادگی دارید در استان خوزستان کسب و کاری را راه اندازی نماید گفت: هم اکنون در اهواز و دیگر شهرها شعبه هایی از مبل سازی ملایر وجود دارد که به همت و نیاز به بازار فروش در نظر گرفته شده است اما چنانچه شرایط لازم فراهم شود و تسهیلات در اختیار قرار گیرد ایده بسیار خوبی خواهد بود زیرا ما مهارت، مواد اولیه را به آنجا حمل خواهیم کرد و در همان کارگاه ساخته خواهد شد در حالیکه هم اکنون ما مبل ساخته شده را به اهواز و دیگر شهرهای خوزستان ارسال می کنیم.

در پایان از چند کارگاه و نمایشگاه مبل بازدید به عمل آمد.

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت راست,گروه اطلاع رسانی,گروه فراخوان
  • کد خبر : 23118
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب