پنجشنبه 01 آذر 1403

در شورای راهبری خوشه فناوری اطلاعات خوزستان صورت گرفت: تصویب 9 برنامه ی عمل برای حمایت از خوشه

  • 1403/02/26 - 12:01
  • - تعداد بازدید: 183
  • - تعداد بازدیدکننده: 180
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Zyte

در شورای راهبری خوشه فناوری اطلاعات خوزستان صورت گرفت: تصویب 9 برنامه ی عمل برای حمایت از خوشه

به منظور توسعه ی کسب و کار و اشتغال زایی در استان 9 برنامه ی عمل برای حمایت از توسعه خوشه ی فناوری اطلاعات خوزستان در شورای راهبری به تصویب رسید.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی خوزستان، معاون صنایع کوچک این شرکت در جلسه ی شورای راهبری که روز گذشته در سالن اجتماعات شرکت شهرک های صنعتی خوزستان تشکیل شد با بیان مطلب فوق به تحلیل ساختار خوشه ی فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: برای این منظور برنامه ریزی مدون و مناسبی در سال جاری جهت شناسایی و ارزیابی ایده های نو با قابلیت اجرایی و تاثیر گذار انجام شده است که می تواند راهبردهای زیربنایی را به طور کامل مشخص نماید و وارد فاز عملیاتی خواهد شد.

مهندس چنانی در ادامه با تاکید بر ارزیابی و پیدا کردن نقاط ضعف و قوت این حوزه افزود: برنامه ی خوشه سازی کسب و کارهای مرتبط با فناوری اطلاعات از دو سال پیش در دستور کار شورای راهبری قرار گرفت که در این رابطه و برای دستیابی و ارزیابی دقیق این حوزه اقدامات تاثیرگذاری انجام شده است.

وی اضافه کرد: اجرای پروژه توسعه خوشه 3 سال زمان نیاز دارد که امسال وارد سال سوم شده ایم و امیدواریم در پایان سال بتوانیم با اقدامات انجام شده اداره امور خوشه را به شبکه فراگیر بسپاریم.

طی دو سال گذشته عامل توسعه شرکت تلاش ها و اقدامات خوبی انجام داده که باتحلیل های صورت گرفته و راهنمایی ناظرپروژه بحمدالله نتایج خوبی حاصل شده است.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های خوزستان در ادامه به ضرورت همکاری با مراکز علمی، آموزشی و فنی حرفه ایی اشاره کرد و گفت: در برنامه ریزی ها همکاری و ارتباط گسترده با دانشگاه ها، مراکز علمی و آموزشی در اولویت قرار گرفته است.

مهندس چنانی در ادامه به نحوه برگزاری دورهای آموزشی اشاره کرد و گفت: تاکنون چندین دوره ی مهارت محور، ICT  و دیگر رشته ها برگزار شد که نتایج درخشانی در بر داشته است.

بر اساس این گزارش عامل توسعه ی فناوری اطلاعات وضعیت خوشه را تشریح و برنامه های عمل را مورد ارزیابی قرار داد و گفت: این خوشه در سه بخش مرتبط با یکدیگر می تواند فعالیت های خود را به پیش ببرد که هر کدام می تواند بازار جدیدی را پیش رو قرار دهد.

دکتر قاسمی در ادامه به کمبودها و نقصان های موجود بر سر راه خوشه ی فناوری اطلاعات استان و نحوه ی رفع آنان اشاره کرد و گفت: در سطح استان کمبودها و نقصان های بازار کسب و کار فناوری اطلاعات به طور منطقی شناسایی شدند و دست اندرکاران با برنامه ریزهای انجام شده درصدد مرتفع نمودن آن طی سال جاری خواهند بود.

رئیس اتحادیه رایانه و کافی نت به خریدهای خارج استانی ادارات دولتی و شرکت های بزرگ اشاره کرد و گفت: یکی از اصلی ترین معضلی که در روند شکل گیری خوشه وجود دارد این است که اغلب دوائر دولتی و شرکت های بزرگ مجبورند اقلام مورد نیاز خود را از سامانه تدارکات دولت تامین کنند.

مهندس محمود نایل افزود: شرکت های موجود در خوزستان به دلیل هزینه های سنگین مازاد به تناسب دیگر استان ها توان رقابت با شرکت های خارج از استان را ندارند.

این گزارش می افزاید در این جلسه نمایندگان استانداری خوزستان، اداراه کل فنی و حرفه ایی، اداره ی کل صنعت، معدن و تجارت، مرکز رشد دانشگاه شهید چمران، اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی نیز دیدگاه های خود را در خصوص برنامه عمل سال سوم خوشه ی کسب و کار فناوری اطلاعات عنوان نمودند

  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت راست,گروه اطلاع رسانی,گروه فراخوان
  • کد خبر : 26595
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب