پنجشنبه 09 بهمن 1404

ایجاد اشتغال برای 756 نفر در سال جاری

  • 1397/10/29 - 07:58
  • - تعداد بازدید: 117
  • - تعداد بازدیدکننده: 116
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z6w7
توسط صاحبان صنایع کوچک و متوسط خوزستان صورت گرفت:

ایجاد اشتغال برای 756 نفر در سال جاری

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: برای 756 نفر در 9 ماهه نخست سال جاری در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خوزستان ایجاد اشتغال شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: برای 756 نفر در 9 ماهه نخست سال جاری در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خوزستان ایجاد اشتغال شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان، " اخلاق محمدیان " اظهار کرد: این اشتغال ها به واسطه به بهره برداری رسیدن 47 واحد صنعتی جدید با سرمایه گذاری یک هزار و 619 میلیارد ریال ایجاد شده اند.

وی در پاسخ به شرایط کنونی صنعت برای انجام فعالیت در زمینه صنایع کوچک و متوسط عنوان کرد: باید پذیرفت که دست اندازهایی مانند نوسانات نرخ ارز، مواد اولیه، بدهی های بانکی، مالیات، گمرک، تأمین اجتماعی وجود داشته و دارند اما در همین شرایط و با وجود تمام مسائل مذکور، واحدهایی هستند که خود را ارتقا و توسعه داده اند و حتی فازهای بعدی خود را راه اندازی نموده اند یا خط تولید جدید افتتاح کرده اند.

محمدیان ادامه داد: آنچه باعث رشد و ترقی یک واحد صنعتی به رغم مشکلات و مسائلی می شود که برای همه واحدها کمابیش وجود دارد پشتوانه مالی و اینگونه عوامل نیست بلکه درک دقیق از چشم اندازها و ترسیم نقشه راه خود پیش از ورود به عرصه پر پیچ و خم صنعت است.

 

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,خوزستان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 3996
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب