چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

با حضور وزیر صمت در شهرک صنعتی 2 اهواز صورت گرفت: کلنگ زنی طرح توسعه شرکت نوین چوب تخته فشرده خاورمیانه

  • 1404/02/17 - 12:12
  • - تعداد بازدید: 15
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z6ng

با حضور وزیر صمت در شهرک صنعتی 2 اهواز صورت گرفت: کلنگ زنی طرح توسعه شرکت نوین چوب تخته فشرده خاورمیانه

طی مراسمی با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت کلنگ طرح توسعه شرکت نوین چوب تخته فشرده خاورمیانه بر زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک های صنعتی خوزستان، عصر امروز طی مراسمی با حضور وزیر صمت، استاندار خوزستان، معاون اقتصادی استاندار خوزستان، مدیرکل صمت، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی و جمعی از مسئولان استان، کلنگ طرح توسعه شرکت نوین چوب تخته فشرده خاورمیانه بر زمین زده شد.
 
مدیر عامل شرکت نوین چوب خوزستان تولید کننده ی ام دی اف در حاشیه ی مراسم کلنگ زنی گفت: طرح توسعه تخته فشرده خاورمیانه خط آغشته سازی که هم اکنون کلنگ آن بر زمین زده شد قادر است در طول سال 15 هزار تن ورق با روکش ملامینه تولید نماید.
 
مهندس حمدانی  به میزان اشتغال زایی این واحد تولیدی اشاره کرد و گفت: با راه اندازی این واحد تولیدی 125 نفربه شکل مستقیم اشتغال زایی ایجاد خواهد کرد.
 
وی در ادامه به میزان سرمایه گذاری انجام شده اشاره کرد و افزود: برآوردهای انجام شده نشان می دهد برای راه اندازی این واحد تولیدی افزون بر 9 میلیون یورو  هزینه خواهد شد.
 
وی در خاتمه ضمن تقدیر و تشکر از دست اندرکاران شرکت شهرک های صنعتی خوزستان اظهار داشت: این واحد تولیدی علاوه بر مرتفع نمودن نیازهای داخلی می تواند نیازهای کشورهای همسایه را نیز انجام دهد
  • گروه خبری : گروه آرشیو تمام اخبار استان,گروه اسلایدر سمت راست,گروه اطلاع رسانی,گروه فراخوان
  • کد خبر : 32724
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب